Vučić: Ponosan sam na borbu i hrabrost naših nadležnih organa

|   Info
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sednica Saveta za nacionalnu bezbednost odložena jer postoje formalno-pravne prepreke i čeka se dodatno veštačenje, da neko sutra ne bi rekao da to što je pokazano građanima ne može da se koristi u dokaznom postupku.
Foto: printscreen TV Prva

 

Izvor: TV Prva, FoNet

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na TV Prva rekao da veruje da će najkasnije do četvrtka moći da se iznesu detalji.

Onda ćemo reći ljudima o čemu se sve radi, pokazati nešto što je, blago govoreći, jezivo, kao i da li se iza svega krije politika i zaštita režima ili se krila borba protiv više organizovanih grupa, rekao je on.

Ponosan sam na borbu i hrabrost naših nadležnih organa, kazao je Vučić i poručio da će država u toj borbi pobediti.

Svačije dete i svakog čoveka ćemo zaštiti od onih koji su mislili da je izvršenje najgnusnijih zločina moguće, predočio je Vučić.

Kada sam rekao da će ljudi biti šokirani, upotrebio sam blag izraz - upozorićemo sve da sklone decu kada to budemo prikazivali, rekao je Vučić.

Onda će biti dobro čuti one koji su nam držali pridike, ko je koga štitio i ko se zaklinjao na vernost ubicama, istakao je Vućić i dodao da će biti intersantno.

Foto: printscreen TV Prva