Vučić: Naprednjaci danas pokazali kako izgleda pristojna Srbija

|   Info
Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je večeras građanima koji nisu uspeli da uđu u beogradsku Štark arenu da će ovo biti poslednji izbori na kojima predvodi SNS, ali im je obećao izbornu pobedu i bolju budćnost za njihovu decu.
Foto: sns_srbija Instagram

 

Izvor: FoNet

Vučić je uoči početka sveča ne Skupštine SNS građanima poručio da će svako od njihovih mesta posetiti u narednim mesecima.

Predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić izjavio je večeras na svečanoj Skupštini stranke da su naprednjaci danas pokazali kako izgleda pristojna Srbija, dok su neki drugi samo želeli da naškode drugima.

Hvala vam, jer kada su vam neki pretili bokadama puteva, da urade nešto što niko nije radio decenijama, da nekome zabrani kretnje i slobodu, nisu znali da ste najtvrdokorniji kada vam brane slobodu i zato ste svi došli ovde, u inat onima koji nisu hteli da ovde budete, kazao je Vučić.

On je naprednjacima poručio da predaja nije opcija i da nikada nema povlačenja, posebno ne pred onima koji su uništili Srbiju.

Na svečanoj akademiji govorilo je petoro ljudi iz različitih delova Srbije - Sara Pavkov, Milica Vuković, Bratislav Lazić, Anastasija Dimitrijević i Milica Nikolić - koji su preneli svoja iskustva kako su im se poboljšali životi zahvaljući politici koju je vodila SNS.

Glumac Lazar Ristovski podsetio je da su, kada je poslednji put pre nekoliko godina bio na bini u Areni, SNS i Vučić ubedljivo pobedili.

Tako će biti i u budućnosti, predvideo je Ristovski.

Tu su bili koalicioni partneri SNS, lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić i funkcioneri te stranke, kao i lider Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor, predstavnici Srpske liste, kao i članovi Vlade Srbije.

Foto: sns_srbija Instagram