U kovid objektima KC Niš hospitalizovano 184 pacijenta

|   Info
Kod 152 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
Foto: televizija Kopernikus

 

Svi pacijenti su pod 24-časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor. Troje pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo, prenela je Uprava KC Niš.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno je hospitalizovano 153 pacijenta. Kod 119 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 5 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju. Troje pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U ZC Lekovac u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 114 pacijenata. Kod 99 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Dvoje pacijenta, sa potvrđenim virusom Covid -19, je preminulo.

U tri kovid bolnice u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 68 pacijenata. Kod 60 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.