Radovi u Nišu

|   Info
Deo oko Palilulske rampe, Rentgenova, Knez Selo, Gabrovac, Novo Selo i deo Trošarine, kako su saopštili iz JKP Naissus, neće imati vodu do 15 sati zbog kvarova, a moguće je da radovi potraju i duže i da bez vode budu i još neke okolne ulice.
Foto: televizija Kopernikus

 


Radovi u Ulici Dušana Popovića prema Palilulskoj rampi se nastavljaju, a do 15 sati vodu neće imati deo te ulice, kažu u Vodovodu, a obezbediće cisternu sa pijaćom vodom za taj deo grada.

Kvar se popravlja i u Rentgenovoj 25 i Ulici borova, dodaju, pa i ove niške ulice do 15 sati neće imati vodu.

U Knez Selu ekipe rade na otklanjanju dva kvara na vodovodnoj mreži (prema izletištu i na putu za Bolnicu). Usled radova na popravci kvarova, mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u selu do 15 sati - kažu u Vodovodu.

Zbog radova su mogući prekidi i u Ulici Gabrovački put, kao i u selu Gabrovac, navode u JKP Naissus, a rade i na priključnim vezama u Ulici Svrljiški partizanski odred 13 u Novom Selu i u Ulici Miladina Popovića 39 na Trošarini i zbog zamene ventila moguća su isključenja vode.

Ističu i je moguće da u toku radova, ako ima potrebe za tim, pomenute ulice i naselja budu i duže bez vode ili da osim ovih vodu nemaju i neke druge ulice.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar