Radovi na vodovodnoj mreži i mogući prekidi u vodosnabdevanju od 9 do 15 sati

|   Info
Saopštenje JKP "Naissus" Niš.
Foto: televizija Kopernikus

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Ulici Dušana Popovića (prema Palilulskoj rampi) i radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u toj ulici do 15 sati.

Za korisnike koji će biti bez vode u periodu dok traju radovi na popravci kvara, obezbeđena je autocisterna sa vodom za piće.

Došlo je i do dva kvara na vodovodnoj mreži u selu Hum. Prvi kvar je u ulici Danila Price br. 133 (kod škole), a drugi na mreži - na ulazu u selo Han. Usled radova na popravci mogući su prekidi, u vodosnabdevanju korisnika u selu Hum,  do 15 sati.

Došlo je do kvara na vodovodnoj mreži u.selu Supovac (ulaz u selo). Zbog radova na popravci mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u Supovcu do 15 sati.   

Zbog kvara na priključnoj vezi ulici Kalač brdo bb (kod trafo-stanice) i radova na popravci mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u toj ulici do 15 sati.   

U Ulici Rengenovoj za brojeve zgrada 25 i 27 vrši se ispitivanje vodovodne mreže u vremenskom periodu od 9 do 12 sati. Usled ispitivanja mreže mogući su prekidi u vodosnabdevanju korisnika u zgradama br. 25 i 27 do 12 sati.

 Postoji mogućnost da u toku radova, ukoliko za tim ima potrebe prekid u snabdevanju vodom bude produžen i proširen spisak ulica.

Nakon radova predviđa se normalizacija u vodosnabdevanju korisnika na pomenutim lokacijama.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar