Promocija knjige 30 srpskih "zašto“

|   Život
Gradske opštine Palilula poziva sugrađane da prisustvuju promociji knjige 30 srpskih "zašto“ autora Dragana M. Miloševića, koja će biti održana u utorak 23.11.2021.god. sa početkom od 18:00 časova u prostorijama Niškog kulturnog centra.
Foto: Odsek za poslove Predsednika, Veća i Skupštine opštine Palilula

 

Knjiga, objavljena u izdanju Udruženja pisaca “Poeta“, sadrži 30 eseja kojima autor nastavlja da podstiče unapređenje kulture sećanja i zahzvalnosti kako bi ona konačno mogla da nadvise “kulturu“ zaborava i nezahvalnosti u Srbiji. Pisac će govoriti o pojedinim delovima srpske istorije, koji se ne pominju često i o kojima javnost malo zna, najavljeno je iz Odseka za poslove Predsednika, Veća i Skupštine opštine Palilula.

Dragan M. Milošević rođen je u Beogradu 1952. godine, završio je Zemunsku gimnaziju, potom Fizičku hemiju na Prirodno matematičkom fakultetu. Umesto da konformistički uživa u položaju i uspešnim poslovnim rezultatima, on je uvek težio novim saznanjima, novim izazovima i dostignućima, boreći se za bolje, pravednije, slobodnije vreme, napominju iz GO Palilula.