Prekid vodosnabdevanja u Pasi Poljani i Topličkoj ulici u Nišu

|   Info
Obavljaju se radovi na popravci vodovodne mreže u Pasi Poljani u ulici 1300 kaplara bb, kod stare škole. Zbog radova na osposobljavanju dela mreže u prekidu je snabdevanje vodom za korisnike u ovom naselju do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Foto: televizija Kopernikus

U Pasi Poljani ima više intervencija. Nastao je kvar na priključnoj vezi u ulici Braće Mrnjavčevića bb. Zbog radova na zameni prvog ventila mogući su prekidi u snabdevanju vodom za celo naselje do 15 sati nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Još jedan kvar na priključnoj vezi je detektovan u Pasi Poljani u ulici Serdara Jola Piletića bb (I prilaz). Zbog popravke oštećenja moguć je prekid u snabdevanju vodom za korisnike u ovoj ulici do 15 sati, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Topličinoj ulici, ispred broja 2. Zbog radova na popravci havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom u istoj ulici do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.
Nastao je kvar na vodovodnoj mreži u Knez Selu, kod farme-klanice. Zbog radova na saniranju havarije mogući su povremeni prekidi u snabdevanju vodom za korisnike u tom delu sela do 15 sati, nakon čega se sistem vraća u stanje redovnog vodosnabdevanja.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar