Pokloni za decu obolelu od malignih bolesti

|   Info
Organizacija Edukacioni forum centar poklonila je danas paketiće deci oboleloj od malignih bolesti, na Dečjoj hematoonkologiji u Nišu.
Foto: Jovan Mirović


Ova akcija je realizovana u saradnji sa kompanijom ”Piroćanac” Arilje, u cilju pomoći deci oboleloj od kancera.

“Piroćanac” Arilje, kao društveno odgovorna kompanija, prepoznatljiva po visoko kvalitetnim pamučnim brendovima, među prvima se odazvala pozivu da učestvuje u humanitarnoj akciji.

Oko 300 artikala – pamučnih pižamica, majica, veša, bebi garderobe i peškira danas je uručeno deci i odeljenju Dečje hematoonkologije.

Deda Mraz je i ovog puta bio bajker MC Road Guardijan iz Niša, kluba koji se rado odaziva humanitarnim akcijama za decu i sa kojim je udruženje dogovorilo zajedničke aktivnosti u narednom periodu.

Radost na licima bolesne dečice je najlepša nagrada. Uz želju jednu, jedinu, najveću – da pobede bolest i uživaju u detinjstvu, organizatori akcije su ih ostavili sa mamama, da biju svoju najvažniju bitku – za život.

Zajedno sa lekarima, dežurnom doktorkom Danijelom Jovančić Petković, medicinskim sestrama, načelnicom Dečje hematoonkologije prof.dr Gordanom Kostić i prof.dr Emilijom Golubović, direktorkom Dečje interne klinike, prisutni su se radovali njihovim osmesima i razgovoru sa Deda Mrazom i bar na trenutak zaboravili na svu surovost borbe koja im je nametnuta od najranijeg detinjstva.

Foto: Jovan Mirović

Komentari i odgovori

×

Ime je obavezno!

Enter valid name

Važeća email adresa je obavezna!

Enter valid email address

Komentar je obavezan!

* Ova polja su obavezna.

Objavite prvi komentar.