Počelo "Medijanino kulturno leto" u Svetosavskom parku

|   Život
Foto arhiva: televizija Kopernikus

 

“Odličnom svirkom, na ‘Medijaninom kulturnom letu 2022.’ u organizaciji Gradske opštine Medijana, Dejan Cukić je pokazao zašto se njegovo ime pamti, a veliki broj posetilaca dokazao je da, uprkos dugom broju godina na sceni, pesme ovog muzičara ostaju neprolazne”, poručuju iz najveće niške opštine.

Ja bih da pevam..., Igramo na ulici, Zajedno, Ulica bez brojeva, što je i naziv devetog studijskog albuma ovog srpskog muzičara, a ujedno i peti koji je snimio sa svojom pratećom grupom “Spori ritam bend”, samo su neke od pesama, u kojima je publika na otvaranju Kulturnog leta u Medijani, mogla da uživa.

Posle koncerta Dejana Cukića u parku Sveti Sava, ovogodišnji koncerti koje GO Medijana organizuje u okviru “Medijaninog kulturnog leta” nastavljaju se u sredu, 10. avgusta, nastupom pop pevača Željka Vasića i pop-folk pevačice Mire Škorić.

Nastup Željka Vasića se očekuje od 21 sat do 22.30, dok je početak koncerta Mire Škorić predviđen za 22.40 i trajaće do ponoći. Medijanino leto zatvoriće Angelina Vujović, u četvrtak, 11. avgusta. Koncert počinje u 21 sat.