Pet pehara za Školu mode i lepote na Republičkom takmičenju

|   Život
Na Republičkom takmičenju frizera i manikira u Beogradu učenici niške Škole mode i lepote osvojili su prošlog vikenda pet medalja.
Foto: televizija Kopernikus

 

Iako su u ukupnom plasmanu osvojili četvrto mesto, učenici kažu da je to samo podstrek da nastave i dalje da usavršavaju svoje veštine.

Na takmičenju je učestvovalo 12 škola iz cele Srbije, a niška Škola mode i lepote i ovog puta ima čime da se pohvali. Osvojila su drugo ekipno mesto u konkurenciji muških frizera i treće ekipno mesto u konkurenciji manikira.

Učenica Vanja Kerčmar osvojila je dve medalje, prvo i treće mesto u konkurenciji frizera, a učenica Avdula Medina osvojila je dve medalje za dva treća mesta u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji manikira.

I ovo nije prvi put da učenici ostvaruju dobre rezultate na takmičenjima kaže direktor škole Slaviša Mihajlović.

- Pokušavamo da nastavimo tradiciju, mi smo bili domaćini Republičkog takmičenja 2018. godine, konkurencija je i tada bila jaka, učestvovalo je 14 škola, ali osvojili smo prvo mesto. Nakon toga 2019. godine, osvojili smo drugo mesto, onda je usledila dvogodišnja pauza zbog epidemije korona virusa, ali učenici su nastavili da svoje znanje i veštine usavršavaju, kaže Mihajlović.  

Škola mode i lepote na Republičkom takmičenju frizera i manikira imala je 12 predstavnika, a iz ove obrazovne ustanove ističu da će i dalje nastaviti da se spremaju za nova takmičenja.

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar