Oktobarski dani radionica za mlade

|   Život
Kancelarija za mlade Grada Niša u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom "Jug" organizuje Oktobarske dane radionica za mlade.
Foto: Kancelarija za mlade Grada Niša - promo

 

Kako ističu sami organizatori, ideja je da se mladima u Nišu pruži prilika da kroz tri dana prođu različite obuke vezane za pisanje projekata, javni nastup, marketing i slično.

“Želeli smo da pružimo priliku mladim ljudima iz našeg grada da se dodatno usavrše, steknu neke nove veštine i da se međusobno povezuju. Srećni smo da na ovom projektu sarađujemo sa RRA Jug i ono što je jako važno istaći jeste da održavanje ovih radionica mlade ljude, a i sam Grad neće koštati ni dinara” – ističe Jovan Milić iz Kancelarije za mlade Grada Niša i dodaje: “Mladim ljudima je potrebna edukacija i oni vrlo često i sami pronalaze različite kurseve na internetu. Mladi ljudi žele da se usavršavaju i smatramo da je ovo idealna prilika za njih”.

Radionice traju od 25.10. do 28.10.2021. i to u prostorijama Regionalne razvojne agencije Jug na keju u Nišu. Predavači su licencirani, tako da sve učesnike očekuju i sertifikati o učešću. Među predavačima su i Tatjana Panić Živković, koja će držati radionicu vezanu za upravljanje projektima i Maja Virijević, koja će držati obuku iz oblasti marketinga, najavili su organizatori.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane mlade ljude uzrasta od 15 do 30 godina starosti da se prijave slanjem imena, prezimena i broja telefona na: kzm.nis@gmail.com i napominju da je krajnji cilj održavanja radionica taj da se mladi učesnici dodatno usavrše i razviju svoje veštine.