Nova porodična avantura u Cineplexx Niš bioskopu

|   Život
Neodoljiva Kikoriki družina vraća se u novoj, nezaboravnoj avanturi na Porodičnom vikendu u Cineplexx Niš bioskopu 28. i 29. januara.
Foto: Cineplexx promo

 

Iz Cineplexx Niš bioskopa poručuju da su za sve mališane pripremili poklon poster filma.
 
Sjajna zabava uz novu sihronizovanu animaciju očekuje posetioce u Cineplexx Niš bioskopu ovog vikenda uz animatore i kreativne radionice inspirisane ovom porodičnom avanturom.
 
Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju "Već viđeno", koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Ova animirana avantura može se pogledati u Cineplexx Niš bioskopu po ceni od 300 dinara uz članstvo u Porodičnom film klubu. Članovi Porodičnog film kluba, kupovinom tri ili četiri ulaznice za isti film, ostvaruju posebna snižena cena ulaznice za sve članove porodice. Više informacija mogu se naći na linku, uz napomenu da posetioce uz Porodični film i klub karticu očekuju i besplatne kokice u Cineplexx Niš bioskopu.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar