Kvarovi na vodovodnoj mreži u prigradskim naseljima Niša, čišćenje slivnika u više ulica

|   Info
Dežurne službe Javnog komunalnog preduzeća Naissus iz Niša popravljaće kvarove u nekoliko prigradskih naselja. Iz vodovoda saopštavaju da imaju pojačane aktivnosti na održavanju kanalizacione mreže, a da su sve raspoložive ekipe angažovane na čišćenju atmosferskih slivnika.
Foto: televizija Kopernikus

 

Kvarodi na vodovodnoj mrežu i prekidi u vodosnabdevanju:

RADOVI NA MREŽI U NASELjU ČALIJE
U toku su radovi na prevezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u ulici Visibaba. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulicama: Visibaba, Lala, Nevena i Ruža.

POPRAVKA KVARA NA LEDENOJ STENI
Voda na površini, potreban je ručni iskop u Velikojastrebačkoj ulici kod broja 7. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u navedenoj ulici.

INTERVENCIJA U NASELjU DEVETI MAJ
Voda na asfaltu, nužno je raskopavanje u ulici Branislava Mišića Kamenka kod broja 11. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici.

KVAR NA MREŽI U ULICI LjUDEVITA GAJA
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Ljudevita Gaja kod broja 22. Zbog popravke vodovodne mrežee, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u toj ulici.

POPRAVKA KVARA U SELU MEDOŠEVAC
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Veljka Vlahovića kod broja 5. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu sela Medoševac, od ulice Veljka Vlahovića do ulice Save Kovačevića.

POPRAVKA KVARA U NASELjU DONjI KOMREN
Voda na površini, potreban je iskop u Đačkoj ulici kod broja 39. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Đačkoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u naselju Pasi Poljana - Antonija Vivaldija bb - Jurija Gagarina 53 - Gece Kona - Žetelačka 14 - Učitelja Spiridona - 1300 kaplara I prilaz, u Novom Selu - Vojvođanska bb - Jasenovačka 4, u selu Knežica - Vojvode Mišića bb - Šantićeva 2. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici selu Donja Toponica - Četrvta, na Čamurlijskom putu selo Gornja Toponica - Stevana Sinđelića bb, u selu Vrtište - Pobede 12, Triglavska 24, Zdravke Vučković 49D, Crvena zvezda 5, u selu Čokot - 29. Novembar 21, u selu mezgraja - Maršala Tita 6, u selu Donje Međurovo - Šumadijska 18, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

 

Dvevni raspored održavanja kanalizacione mreže
            
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Braće Mrnjavčević, Bulevar Heroja sa Košara, Vase Čarapića.

Ispiranje ulične mreže u ulici Ozrenski odred.

Davanje priključka u ulici Čedomira Krstića.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar