JKP "Parking servis" Niš – Planirani radovi za 20.7.2021. god.

|   Info
Otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju, završni radovi na osvetljenju igrališta, zamena sijalica po prijavama, radovi na izmeštanju semaforskog stuba, radovi na horizontalnoj signalizaciji, sanacija vertikalne signalizacije i postavljanje zaštitnih saobraćajnih stubića.
Foto: televizija Kopernikus

 


Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ - Niš će u utorak, 20. jula, raditi na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulici Narodnih heroja, selu Paligrace i Banji Topilo. Biće izvedeni i završni radovi na osvetljenju igrališta na Bulevaru Nemanjića. Zamena sijalica po prijavama planirana je na teritoriji opštine Palilula.

Tokom dana predviđeni su radovi na izmeštanju semaforskog stuba kod Tvrđavskog mosta i na raskrsnici ulica Genarala Milojka Lešjanina i Kneginje Ljubice. Zbog planiranih radova doći će prekida rada semafora u određenom vremenskom peridu.

Radovi na horizontalnoj signalizaciji biće izvedeni u Popovcu i u Nišavskoj ulici, gde će biti postavljeni prinudni usporivači brzine.

Sanacija vertikalne signalizacije predviđena je u ulicama 9. Brigade, Hajduk Veljkova, Kosovke devojke i naselju 9. maj, dok će zaštitni saobraćajni stubići biti postavljeni u ulici Vukašina Mrnjavčevića.