JKP "Parking servis" Niš – Planirani radovi za 1.8.2022. god.

|   Info
Zamena sijalica i otklanjanje kvarova na javnom osvetljenju, otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji, obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije i montaža zaštitne ograde na Bulevaru Nemanjića.
Foto: televizija Kopernikus

 

U ponedeljak, 1. avgusta, JKP “Parking servis” - Niš radiće na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Pantelej, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulicama Dimitrija Cvetkovića, Rentgenovoj, Pasterovoj, Užičkoj, Jug Bogdanovoj i u selu Matejevac.

Planirani su radovi na otklanjanju nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulicama Kneginje Ljubice, 7. juli,  Somborskom bulevaru i u Knjaževačkoj ulici.

Radiće se i na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije na raskrsnici Bulevara Medijana i Vizantijskog bulevara, kao i u ulici Branka Miljkovića i Đerdapskoj ulici.

Nastaviće se sa radovima na montaži zaštitne ograde na Bulevaru Nemanjića, tačnije u delu od pijace “Boško Buha” do kružnog toka na raskrsnici sa ulicom Blagoja Parovića.