JKP "Parking servis" Niš – Planirani radovi za 12.8.2022. god.

|   Info
Izmenja režima saobraćaja i zabranjeno parkiranje na parkiralištu i prostoru oko stadiona “Čair”, kao i na parkiralištu sa prilazom iz ulice Devete brigade kod ulaza u halu “Čair”.
Foto: televizija Kopernikus

 

U petak, 12.avgusta, JKP “Parking servis” - Niš radiće na zameni sijalica i otklanjanju nedostataka na mreži javnog osvetljenja u ulicama: Vojvode Putnika, Brane Petronijevića, Železnička, Kajmakčalanska, Ljubomira Nikolića, Gabrovačka reka, selu Gornje Međurovo i na teritoriji opštine Palilula.

Radovi na vertikalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulicama: Generala Milojka Lešjanina, Branka Krsmanovića, Šumadijska, Čemernička i Sarajevska.

Radovi na horizontalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulici Bubanjskih heroja i na Bulevaru cara Konstantina gde će se vršiti obeležavanje “zona škole”.

JKP “Parking servis”- Niš obaveštava korisnike, da će u periodu od 6.00 časova do 21.00 čas dana 12.8.2022. godine, zbog odigravanja fudbalske utakmice fudbalskog kluba “Radnički Niš” protiv fudbalskog kluba “Novi Pazar” iz Novog Pazara na stadionu Čair biti izmenjen režim saobraćaja i zabranjeno parkiranje na parkiralištu i prostoru oko stadiona “Čair”, kao i na parkiralištu sa prilazom iz ulice Devete brigade kod ulaza u halu “Čair”.

U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima hitnih intervencija, autobusima koji prevoze igrače i ostalim vozilima po dozvoli koju izdaje podnosilac zahteva.