Humanitarni seminar "Usudi se... da živiš ljubav"

|   Info
Humanitarni seminar "Usudi se... da živiš ljubav" održaće se online, 13.10.2021. god. u 19 časova, u organizaciji Energy Hous-a.
Foto: Pixabay

 

Prikupljena sredstva biće upotrebljena za kupovinu najmodernijih dijagnostičkih aparata, inkubatora i organizaciju stručnog usavršavanja medicinskog kadra u inostranstvu Univerzitetskog Kliničkog centra u Nišu, najavili su organizatori.

- Nakon Beograda, Niša, Novog Sada, Banjaluke, Tivta, od prošle godine ovaj seminar se održava onlajn jer je to divna prilika da se svi zajedno okupimo 13. oktobra u 19h gde god da se nalazimo na kugli zemaljskoj, saopštili su organizatori sa porukom “Brišemo granice i sinergijom činimo dobro delo”.

Najavljene aktivnosti seminara su sagledavanje obrazaca u partnerskim odnosima iz muškog i ženskog ugla, konkretni principi muške i ženske energije koji omogućuju bolji partnerski odnos i stvaranje i kako implementirati ove principe u partnerskom odnosu, ali i u poslu, zdravlju i finansijama.

“Sa vama će biti naši Lava Nikolić, Dr Darko Cvetković i Ana Prelić. Petu godinu zajedno sa vama divnim ljudima i partnerima, usuđujemo se da radimo na sebi i budemo humani”, poručuju organizatori, koji nameravaju da u saradnji sa Udruženjem „AKTILUM" podrže odeljenje za neonatologiju Klinike za dečije interne bolesti Univerzitetskog Kliničkog Centra u Nišu.

Organizatori najavljuju da će prikupljena sredstva biti upotrebljena za kupovinu najmodernijih dijagnostičkih aparata, inkubatora i organizaciju stručnog usavršavanja medicinskog kadra u inostranstvu.

“Cena karte je simbolična, 1.200 dinara, a svako ko oseti potrebu da ovu humanitarnu akciju podrži i većim iznosom, dobro došao je. Ukoliko želite da podržite akciju, a niste u mogućnosti da seminar pratite uživo, svako ko se prijavi dobiće snimak već dan nakon edukacije na svoj email i moći će da ga pogleda koliko god puta želi”, poručili iz Energy House-a.