Elvis veče u Cineplexx Niš bioskopu

|   Život
Specijalano veče posvećeno kralju roka zakazano je za četvrtak, 23. juna u 20 časova.
Foto: Cineplexx promo

 

Novi film vizionarskog i za nagradu Oskar nominovanog reditelja Baza Lurmana “Elvis” očekuje posetioce specijalne večeri posvećene “kraju rokenrola” u Cineplexx Niš bioskopu, u četvrtak, 23. juna od 20 časova.

Poklon poster i piće dobrodošlice uvertira su za sjajan film, najavljeno je iz Cineplexx bioskopa. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Od prve Elvisove pesme “Heartbreak Hotel” januara 1956. u istoriji muzike više ništa nije bilo isto, a prva pesma “kralja roka” postala je najveći hit. Njegov način izvođenja i energični pokreti učinili su ga jednim od najpopularnijih izvođača, ali je ostao upamćen kao i jedan od najkontroverznijih. Film istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija, a sve kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom koga tumači Tom Henks. Priča duboko zadire u složenu dinamiku njihovog odnosa koja se proteže kroz 20 godina, od Prislijevog uspona, pa sve do vrhunca njegove slave bez presedana. U središtu tog putovanja je i odnos sa jednom od najznačajnijih i najuticajnijih osoba u Elvisovom životu, Prisilom Prisli.

Cineplexx Niš bioskop najavio je nastup DJ-a pre projekcije filma, koji će emitovati miks numera originalnog sountracka koji su radili neki od najvećeih muzičara današnjice, kao što su Maneskin, Dodža Ket, Eminem, Tame Impala, Kris Ajzak, Cee Lo Green, Swae Lee, Diplo i mnogi drugi.

Partner Cineplexx Niš bioskopa obezbedio je po tri izdanja knjige “Biti Elvis” za najsrećnije, koja temeljno i bespoštedno istražuje neumerenost i nerazumnost koje prate mit o Elvisu, slaveći na kraju njegovu besmrtnost.

Ulaznice za Elvis Night događaj u prodaji su na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.