Danas u više delova grada: Parking servis popravlja uličnu rasvetu, Naissus vodovodne instalacije

|   Info
Komunalna preduzeža u Nišu radiće danas po ranijem planu, ali i po prijavama građana, na hitnim popravkama i održavanju.
Foto: televizija Kopernikus

 

U utorak, 09. jula, JKP „Parking servis“ - Niš radiće na sanaciji javnog osvetljenja u ulicama Vizantijski bulevar i Boška Buhe, naselju Ledena stena, u parku u Niškoj Banji i na teritoriji GO Pantelej.

Radovi na horizontalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulicama Vojvode Gojka, Gavrila Principa, Rudničkoj, Dušana Popovića, kao i na raskrsnici ulica Vojvode Mišića – Vožda Karađorđa,  gde će biti obeleženi poprečni elementi debelovučenom hladnom plastikom.    Obeležavanje SMS oznaka na komercijalnim parking mestima predviđeno je u ulici Obilićev venac.

U Zaplanjskoj ulici i u Niškoj Banji je planirana sanacija vertikalne signalizacije.

 

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

POPRAVKA KVARA U VUKMANOVSKOJ ULICI
Voda sa ulice puni šahtu i izlazi na ulicu, potreban je iskop u Vukmanovskoj ulici kod broja 8. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u Vukmanovskoj ulici.
RADOVI NA MREŽI U KNEZ SELU
Voda na ulici, potreban je iskop u Gradačkoj ulici, kod škole. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u gornjem delu Knez Sela, iznad škole.
RADOVI U SELU MEDOŠEVAC
Voda sa ulice puni šahtu, ručnim iskopom je u ulici Trg republike, kod broja 61a pronađen servisni ventil i voda je zatvorena noćas u 1:30 sati. Zbog popravke priključne veze ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid i u ulici Trg republike.
POPRAVKE VODOVODNE MREŽE U SELU DONjA TRNAVA
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama: Ljubisava Simića bb i Maršala Tita, kod broja 28. Zbog popravki vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u pomenutim ulicama, ali je moguć prekid i na prostoru sela Donja Trnava.
POPRAVKA KVARA U NASELjU DOLAC
Voda na površini, potreban je ručni iskop u naselju Dolac, iznad kamenoloma - na putu za selo Dolac. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u naselju Dolac.
POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selima Medoševac i Popovac. Popravke  se obavljaju na sledećim lokacijama i mogući su prekidi u snabdevanju vodom do 15 sati: Medoševac – ul. Đuke Dinić 1, Maršala Tita 42, Dimitrija Tucovića 49, Moša Pijade 7, Veljka Vlahovića 13; Popovac – Borisa Kidriča 35, Mile Đurđanović 29, i na još nekim adresama.
Popravke se obavljaju i na adresama: naselje Deveti maj – ul. Zelena 2, Đorđa Andrejevića Kuna 53, Petra Petrovića 25/a, Gutenbergova 14, Zlatiborska 40, Bračka 13, Vojislava Vučkovića 4, Beogradska 2, Nišavska 7, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.
    
DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE             
Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe. Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Marka Jovanovića, Koste Abraševića i Ivana Milutinovića. Ispiranje ulične mreže u ulici Obrena Nikolića. Utvrđivanje kvara na kanalizacionoj mreži i popuna udarne rupe u naselju Suvi Do, u ul. Maršala Tita.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar