Vučević: O kandidatima za premijera po Vučićevom povratku iz Brisela

|   Info
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je danas, povodom najave predsednika Srpske napredne stranke (SNS) i Srbije Aleksandra Vučića da je on jedan od dva kandidata za premijera da će se o tome razgovarati narednih dana, po Vučićevom povratku iz Brisela, sa pregovora o Kosovu.
Foto: televizija Kopernikus

 

Izvor: FoNet, Pink

Velika je čast kada vas predsednik vidi kao saradnika na koga računa. Po mom mišljenju, Ana Brnabić je odlično radila svoj posao, pokazala lojalnost, kao i Siniša Mali. U kojoj god formaciji, mi ćemo nastaviti da sarađujemo, to su ljudi koji su odgovorni i komunikatni, mi smo i prijatelji, rekao je Vučević u gostovanju na televiziji Pink.

Vučević je objasnio da postoje tri opcije premijera - jedna je da koalicioni partner predloži kandidata, a SNS to prihvati, druga je da to bude Brnabić, i treća je njegovo ime.

Mi smo par dana ranije imali razgovor sa Vučićem, o svim temama, ne samo o mandatarima, već i o izazovima i problemima u našoj zemlji. Tako da ćemo o tome razgovarati u narednim danima. Predsednik je javno objavio da je krug sužen, a videćemo kada se vrati iz Brisela. Tamo ga čekaju bitne stvari, naveo je on.