U UKC Niš hospitalizovano 66 kovid pacijenata

|   Info
U Univerzitetskom Kliničkom Centru Niš (na infektivnoj klinici, dečijem Covid infektivnom odeljenju i GAK-u) ukupno je hospitalizovano 68 pacijenata, od kojih je 66 Covid-19 pozitivno, među njima i osmoro dece.
Foto: televizija Kopernikus


U novoj zgradi UKC Niš hospitalizovan je 101 pacijent. Kod svih pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 12 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju, saopštila je Uprava UKC Niš.

U kovid bolnici u Kruševcu, trenutno su hospitaliovana 374 pacijenta. Kod 349 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 11 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

U kovid bolnici u ZC Leskovac, ukupno su hospitalizovana 224 pacijenta. Kod 209 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U kovid bolnici u ZC Vranje, ukupno je hospitalizovano 108 pacijenata, kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.