Sajam zapošljavanja u gradskoj opštini Palilula

|   Info
Palilulska Služba beogradske Filijale NSZ i Gradska opština Palilula organizuju Sajam zapošljavanja u petak 11. oktobra 2019. godine, od 10 do 14 sati, u Centar za kulturu „Vlada Divljan“, u ulici Mitropolita Petra br. 8.

 

Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 25 firmi kojima je potrebno više od 1.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: operatera u call centru, promotera, tehlologa u proizvodnji, viljuškarista, magacionera, kotlara, pogonskih električara, savetnika i zastupnika u osiguranju, službenika obezbeđenja, pomoćnih radnika i radnika u proizvodnji, komisionara, vozača B, C, D i E kategorije, stolara, mašinbravara, socijalnih radnika, medicinskih sestara, negovateljica, fizioterapeuta, kuvarica, spremačica, kurira, prodavaca, account managera, knjigovođa, doktora dermatologa, menadžera prodaje, frizera, kozmetičara, komunikologa, administratora, livaca, mašinaca, zavarivača, radnika na preradi bilja, bravara, zavarivača, poslovođa, šivača, programera...

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-a.