Radnički slavio u Šapcu, Surduličani naneli prvi poraz TSC-u

|   Sport
TSC je do sada u Superligi važio za najveće iznenađenje, ali je ipak pao na jugu Srbije. Pobedu domaćinu doneo je Milan Makarić u 52. minutu. Radnički je gostovao Mačvi, ekipi koja će i posle ovog meča ostati poslednja na tabeli. Gol vredan tri boda delo je Stefana Mihajlovića, koji je mrežu domaćina zatresao u 63. minutu.
Foto: FK Radnički Niš

 

TSC iz Bačke Topole je pretrpeo prvi poraz u sezoni. Fudbaleri ovog tima izgubili su na gostovanju Radniku, koji je utakmicu u Surdulici dobio minimalnim rezultatom od 1:0. Niški Radnički je takođe minimalnim rezultatom savladao Mačvu, što je ekipi iz Niša šesta pobeda ove sezone.

TSC je do sada u Superligi važio za najveće iznenađenje, ali je ipak pao na jugu Srbije. Pobedu domaćinu doneo je Milan Makarić u 52. minutu. Oba tima su igrala prilično izjednačeno, ali je presudni trenutak bio penal dosuđen gostima, što je prilika koju Makarić nije propustio.

Radnički je gostovao Mačvi, ekipi koja će i posle ovog meča ostati poslednja na tabeli. Gol vredan tri boda delo je Stefana Mihajlovića, koji je mrežu domaćina zatresao u 63. minutu. Treba napomenuti da je Mačva poslednjih 20 minuta imala igrača manje na terenu, nakon što je Filip Pejović dobio drugi žuti karton. Sudija je do kraja utakmice podelio čak osam žutih kartona.

 

Rezultati:
Čukarički - Javor 2:0
Mačva - Radnički Niš 0:1
Rad - Proleter 1:1
Radnik - TSC 1:0
Vojvodina - Spartak 2:0
Nedelja:
15.00 Inđija - Mladost
16.00 Napredak - Crvena zvezda
18.00 Partizan - Voždovac