Počinju grejne probe

|   Info
Ekipe Javnog preduzeća "Beogradske elektrane" od ponedeljka proveravaju rad mreže, toplana i kotlarnica. Mlake radijatore najpre će osetiti korisnici sa područja toplana "Novi Beograd" i "Mirijevo"

Izvor: Novosti

FUNKCIONALNE probe sistema daljinskog grejanja počinju od ponedeljka, najavile su "Beogradske elektrane". Provera rada energetskih objekata, toplana i kotlarnica, kao i provera toplovodne mreže i toplotnih predajnih stanica, trajaće do 10. oktobra, da bi pet dana kasnije i zvanično počela grejna sezona.

Mlake radijatore najpre će u ponedeljak osetiti korisnici sa područja toplana "Novi Beograd" i "Mirijevo". Sledećeg dana probe će biti u toplanama "Konjarnik" i "Medaković", u sredu se proverava "Dunav", u četvrtak "Voždovac". U petak slede "Batajnica", "Cerak" i "Mladenovac". Tokom dana vikenda proba neće biti, da bi se već od ponedeljka nastavilo sa proveravama, i to od toplana "Zemun" i "Banovo brdo". U utorak će mlaka rebra biti u stanovima na području Borče, Višnjičke banje i Miljakovca. Istovremeno, biće proveravane i kotlarnice.

- Apelujemo na korisnike da ne upućuju reklamacije ukoliko im radijatori nisu topli, jer se pod funkcionalnim probama podrazumeva provera rada sistema, a ne zagrevanja stambenog i poslovnog prostora - kažu iz "Beoelektrana". - Korisnici sistema daljinskog grejanja treba da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija, a ukoliko primete curenje vode iz njih, kvar prijavljuju Dispečerskom centru.


 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar