Nova cena Kompleta ulaznica za Nišville 2024

|   Život
Od ponedeljka, 22. aprila 2024. počinje druga faza pretprodaje Kompleta ulaznica za predstojeći jubilarni 30.Nišvile jazz festival, čiji će glavni program biti održan od 15. do 18. avgusta 2024. na Platou niške Tvrđave.
Foto: Dušan Mitić Car/Promo Nišville

 

Aktuelna promo cena Kompleta za glavni festivalski program za 25 koncerata u centralnom festivalskom prostoru (Earth & Sky stage) iznosi 2.500 dinara za parter i bočne tribine u opticaju je do nedelje, 21. aprila, a od ponedeljka, 22. aprila, Komplet ulaznica će koštati 3.500 dinara, poručuju organizatori.

Ulaznice za Nišville 2024 mogu se kupiti u knjižari Indigo u Nišu (Obrenovićeva 39) i u knjižarama Vulkan u Nišu (TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11b), u Beogradu (Sremska 2) i u Novom Sadu (Zmaj Jovina 24).

Za publiku iz inostranstva i svih mesta u Srbiji omogućena je kupovina online ulaznica na zvaničnom sajtu festivala www.nisville.com

Ulaznicu kupljenu preko interneta vlasnik je u obavezi da odštampa lično, a na ulazu u centralni festivalski prostor će nakon “čekiranja” QR koda ista biti zamenjena za narukvicu koja se nosi sve vreme dok traje festival, napominju organizatori festivala.

Za deset dana ukupnog trajanja festivala od 9. do 18.avgusta 2024. (uključujući Nišville Jazz Teatar, Nišville Movie Summit i ostale prateće programe) biće izvedeno preko 300 programa na 17 scena i očekuje se učešće više od 1.000 izvođača, najavljeno je iz Nišvilla.

 

Komentari (0)

Ne postoji komentar!

Napišite komentar