Nagrađeni najbolji učenici i studenti u Nišu

|   Info
Najboljim mladim niškim učenicima, studentima i sportistima, zbog ostvarenih odličnih rezultata, grad Niš je dodelio besplatne ulaznice za bazen Čair. Njih 263. nagrađeno je za trud i posvećenost obrazovanju ali Niš će i dalje nastaviti da nagrađuje najvrednije mlade ljude, rekao je gradonačelnik Darko Bulatović.

Stipendisti iz Niša i najbolji mladi sportisti danas su u Gradskog kući nagrađeni sezonskim kartama za bazen Čair. Ovo je veliki podsticaj za sve studente grada Niša, jer je fizička aktivnost neophodna za sve ljude, kažu stipendisti i dodaju da će ove karte iskoristiti u periodu pauze od učenja.
-Drago nam je što smo dobili nagradu za naš trud i što grad misli na nas.
-Ovo je veliki podsticaj za sve studente grada Niša.
Ovo je još jedan od načina da se skrene pažnja koliko je važno da grad Niš ima mlade i talentovane ljude, kaže gradski većnik Branislav Kačar i dodaje da će grad i dalje voditi računa o njima i nagrađivati njihove uspehe.
-Ovo je samo jedna od stvari koje radimo za najbolje studente, najbolje đake i najbolje sportiste. U toku godine izdvajamo i stipendije za sve njih i na razne načine i projekte ih sagledavamo, a ovo je samo još jedan od načina da pokažemo da mi vodimo računa o svemu što oni rade i doprinose našem gradu.
Niš će i dalje nastaviti da nagrađuje mlade i uspešne ljude, jer na taj način želimo da im skrenemo pažnju da njihov grad misli na njih, izjavio je Kačar.