Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 9.10.2019. godine

|   Info
Najava planiranih radova u za 10.10.2019. god. u ulici Ivana Milutinovića.
Foto: televizija Kopernikus

 

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na vodovodnoj mreži u ulici Radoja Domanovića. Zbog inervencije biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu naselja Pantelej, na prostoru od Gornjomatejevačke ulice do Knjaževačke i od ulice Vase Pelagića do Kosovke devojke.

Zbog kvara u selu Pasi Poljana, ulica 1300 kaplara, potrebno je raskopavanje ispred stare škole. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u celoj ulici i delu sela Pasi Poljana.

Zbog kvara u selu Supovac, potrebno je raskopavanje na 20 metara od autobuske stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u  prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Supovac.

Zbog kvara u Gornjem Matejevcu, ulica Pop Ignjatova bb, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Gornji Matejevac, ulica Pop Ignjatova i okolne ulice.

Zbog kvara u Sečanici, obavljaće se raskopavanja na ulazu u selo i kod škole. Zbog radova na popravkama vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

U toku su radovi u Pasi Poljani, ulica Gece Kona bb. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Gece Kona.