Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 20.5.2020. god.

|   Info
Obaveštenje o vodosnabdevanju u Nišu.
Foto: televizija Kopernikus

Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Branka Krsmanovića, prilaz sa 4-5 stambenih objekata.

Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom u Studeničkoj ulici. Zbog intervencije u prekidu će biti deo ulice (od ul. Kneza Mihajla Obrenovića do Knjaževačke ulice). Intervencija će trajati do 15 sati.

Potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Gornja Toponica. Nastavljaju se i radovi od prethodnog dana na Toponičkom putu prema hotelu “Nais“. Zbog intervencija na dve lokacije biće u prekidu vodosnabdevanje u selu Gornja Toponica (specijalna bolnica ostaje snabdevena), a u nekim moravskim selima (Mezgraja, Vrtište, Trupale, Čamurlija) je moguć slabiji pritisak u cevima. Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Jelašnica (ulice Kosovskih junaka i Đorđa Kotaka).

Zbog intervencije na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati u selu Knežica, a moguć je prekid vodosnabdevanja i u selu Ćurlina u istom vremenskom periodu.