Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 18.11.2020. god.

|   Info
Obaveštenje o vodosnabdevanju u Nišu.
Foto: televizija Kopernikus

 

Zbog radova na mestu gde je ranije intervenisano na vodovodnoj mreži, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Trupale.

Obavljaju se prethodnog dana najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Jovana Apela (raniji naziv Mokranjčeva, 4 prilaz). Zbog intervencije u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama: Jovana Apela, Svetislava Kovačevića, Zorana Gudžića i Ilije Avramovića.

Zbog radova na popravci vodovdne mreže u prekidu je od prethodnog dana vodosnabdevanje i trajaće do 15 sati u vikend naselju Gradac.

Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda.

Za sanaciju kvara u naselju Nikola Tesla, u ulici Avnoja br.26 potreban je iskop. Ukoliko se budu izvodili radovi na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Avnoja.

Nastavljaju se radovi na sanaciji novonastalog kvara na vodovodnoj mreži AC 500, u ulici Vojvode Mišića bb, na rekreativnom zidu blizu mosta. Složen proces popravke cevovoda velikog prečnika neće dovesti do prekida u vodosnabdevanju.