Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 13.8.2019. god.

|   Info
Voda je nakon kontrolne provere ponovo sigurna za piće za korisnike u tržnom centru “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana.
Foto: televizija Kopernikus

 

Usled izvođenja radova na rekonstrukciji hotela “Park“ došlo je do oštećenja na delu vodovodne mreže u ulici Sedmog jula što je proizvelo obustavu vodosnabdevanja i privremno uključivanje tehničke vode za korisnike u tržnom centru“Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga.

Nakon višednevne intervencije na popravci složenog kvara na vodovodnoj mreži, voda je nakon kontrolne provere ponovo sigurna za piće za korisnike u tržnom centru “Ambasador“ i zgradi Nišavskog okruga u ulici Strahinjića Bana.

U ponedeljak i utorak 12. i 13. avgusta, auto-cisterne sa pijaćom vodom u vremenu od 11 do 16 sati biće postavljene na lokacijama “Cvetne pijace“, ul. Đuke Dinića bb i kod železničke stanice. Jedna auto-cisterna obezbeđuje pijaću vodu za meštane sela Vukmanoovo.

Zbog kvara u selu Donje Međurovo, ul. Moše Pijade br. 4 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sela Donje Međurovo i Gornje Međurovo.

Zbog kvara u selu Trupale, ul. Popovačka bb (voda je na površini) potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u selu Trupale.

Zbog kvara u naselju Nikola Tesla, ul. Mihajla Dinića br. 28 (voda je na površini) potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u pomenutoj ulici.

Zbog kvara na priključnoj vezi u selu Pasi Poljana, ul. Vladislava Ribnikara br. 9, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Pasi Poljane, ul. Vladislava Ribnikara i okolne ulice (Jurija Gagarina i Osme srpske brigade).