JKP "Parking servis" Niš - Planirani radovi za 12.10.2021. god.

|   Info
Zamena sijalica, otklanjanje kvarova i zamena stubova na javnom osvetljenju, otklanjanje nedostataka na semaforskim uređajima i na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji i postavljanje saobraćajnih stubića.
Foto: televizija Kopernikus

 

U utorak, 12. oktobra, JKP „Parking servis“ - Niš radiće na zameni sijalica na teritoriji opštine Palilula i na Novom groblju, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u ulici Vladimira Milića u naselju Brzi Brod, Bulevaru Svetog cara Konstantina i u Niškoj Banji. Radiće se i na zameni stubova javnog osvetljenja na Vizantijskom bulevaru i Bulevaru 12. februar.

Predviđeno je i otklanjanje nedostataka na semaforskim uređajima na rakrsnici Bulevara Svetog cara Konstantina i Nišavske ulice i zamena semaforskog stuba na raskrsnici Voždove ulice i Bulevara dr Zorana Đinđića.

Najavljeni su i radovi nana otklanjanju nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji u ulicama Leonarda da Vinčija, Majakovskog, Branka Krsmanovića i Bulevaru Medijana.

Planirano je i postavljanje saobraćajnih stubića u Cvijićevoj ulici i prinudnih usporivača brzine u naselju Brzi Brod i u Proleterskoj ulici u selu Medoševac.