Izmena režima saobraćaja zbog odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije

|   Info
Obustavljeno kretanje saobraćaja unutar i na prilazima SC-u „Čair“ iz ulica 9. brigade i Zetske u periodu od 7:00 do 22:00 časa, zbog odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije između FK-a „Partizan“ i FK-a „Vojvodina“.
Foto: Tv Kopernikus

 

JKP „Parking servis“- Niš obaveštava građane da će, u skladu sa rešenjem o privremenoj izmeni režima saobraćaja koje je izdao Sekretarijat za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj grada Niša, u sredu, 24.6.2020. godine, biti obustavljeno kretanje saobraćaja unutar i na prilazima SC-u „Čair“ iz ulica 9. brigade i Zetske u periodu od 7:00 do 22:00 časa, zbog odigravanja finalne utakmice Kupa Srbije između FK-a „Partizan“ i FK-a „Vojvodina“.

Takođe, u ulici 9. brigade od raskrsnice sa Bulevarom Zorana Đinđića do raskrsnice sa Bulevarom Vojvode Mišića i na posebnom parkiralištu „Čair“ biće primenjena privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila u definisanom periodu, osim za vozila pod pratnjom, službenih i akreditovanih vozila sa oznakama takmičenja i autobusa.

Za vreme trajanja ove izmene, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje unutar SC-a „Čair“ vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama i vozilima hitnih intervenicija.