Cineplexx Niš bioskop obeležava svetski dan kokica

|   Život
Gratis male kokice uz svaku kupljenu ulaznicu 19. januara.
Foto: Cineplexx promo

 

Svetski dan kokica 19. januara, Cineplexx Niš bioskop obeležiće tako što će uz svaku kupljenu ulaznicu posetioci dobiti i male kokice na poklon.

“Specijalna i pažljivo odabrana receptura pripreme Cineplexx kokica već godinama garantuje ‘ljubav na prvi zalogaj’ i nesumnjivo spada u kategoriju najomiljenije bioskopske grickalice” poručuju iz Cineplexx-a.

- Ne postoji idealniji način da se Svetski dan kokica, ove srede 19. januara, provede uz neki od fimova sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa i omiljenu poslasticu koju dobijate gratis uz kupljenu ulaznicu.

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa ima raznovrsnu ponudu filmova, od animiranih preko filmova domaće produkcije do svetskih blokbastera, pa gledaoce očekuju “Zlatni dečko”, “Vrisak”, “Spajdermen: Put bez povratka”,  ali i sinhronizovane porodične avanture, kao što su “Kliford: Veliki crveni pas”. “Pčelica Maja 3: Zlatno jaje” i igrana pustolovina “Vuk i lav”. 

“Na vama je da izaberete film, a za potpuno uživanje pobrinuće se Cineplexx Niš bioskop koji poklanja  besplatne kokice uz svaku kupljenu ulaznicu. Vidimo se da zajedno proslavimo Svetski dan kokica”, poručuju iz ovog bioskopa.