Zvezda razmatra ponude: Ovi igrači uskoro napuštaju klub

|   Sport
Kako je ranije istaknuto prioritet je rasterećenje igračkog kadra i podmlađivanjem tima, tako da od novih dolazaka najverovatnije neće biti ništa.
Foto: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda nama velike planove za ovaj prelazni rok. Kako je ranije istaknuto prioritet je rasterećenje igračkog kadra i podmlađivanjem tima, tako da od novih dolazaka najverovatnije neće biti ništa. 
Posle odlzaka Marka Marina i Milana Jevtovića i rastanka sa Horhem Kanjasom i Žanderom, sportski sektor kluba nastavlja pregovore u vezi sa prodajom napadača Ričmonda Boaćija i Milana Pavkova, kao i veziste Dušana Jovančića i defanzivca Srđana Babića. 
Veze sa Bliskim istokom, Kinom i Turskom polako se usijavaju kada je u pitanju prodaja pomenutog napadačkog tandema. Boaćijeva "sloboda" procenjena je na dva miliona evra, za Pavkova duplo manje, pa zainteresovani timovi mogu da biraju.
Jovančić je već neko vreme na meti mađarskog Ferencvaroša, a za njegove usluge zainteresovan je i poljski Leh i za sada se čeka konkretnija ponuda za odličnog srpskog vezistu. U medijima se govori i o njegovm ostanku, ali to je malo verovatno budući da se Branko Jovičić oporavio od neugodne povrede i da je za talentovanog Njegoša Petrovića rezervisana veća minutaža. 
Šansu za više minuta na terenu traži i Srđan Babić, koji nije imao previša prostora da se istakne u Zvezdi. Za našeg “zlatnog orlića” postoje interesovanja iz Turkse i Poljske, pa se i u njegovm slučaju čeka konkretnija ponuda.
Podsetimo, crveno-beli su trenutno na Kipru gde sprovode prvu fazu priprema za nastavak sezone.to mu je donelo indeks korisnosti 31.