Junajted Matića šalje u Dubai

|   Sport
Mančester Junajted planira da povređenog Matića zajedno sa Lukom Šoom pošalje u Dubai, gde će imati poseban program lečenja i terapija. Namera je da ova dva fudbalera budu što pre spremna za povratak na teren, odnosno da se oporave na vreme za važne mečeve koje ekipu Junajteda očekuju tokom novembra i decembra.
Foto: YouTube printscreen

 

Nakon što je u ponedeljak potvrđeno da Nemanja Matić zbog povrede neće igrati za Junajted na utakmici u Beogradu, klub iz Mančestera je ovu informaciju dopunio i vestima da je zdravstveni problem ozbiljniji nego što se očekivalo, zbog čega će srpski fudbaler otići na posebno lečenje.

Mančester Junajted planira da Matića zajedno sa Lukom Šoom pošalje u Dubai, gde će imati poseban program lečenja i terapija. Namera je da ova dva fudbalera budu što pre spremna za povratak na teren, odnosno da se oporave na vreme za važne mečeve koje ekipu Junajteda očekuju tokom novembra i decembra.

Menadžer tima Ole Gunar Solšer otkrio je medijima da je Matić već neko vreme povređen, iako je uz ove probleme uspevao da igra, ali da je sada jasno da mu je kako bi se potpuno oporavio ipak potrevna pauza.

Slične terapije nedavno je prošao i Pol Pogba, još jedan u nizu povređenih igrača slavnog tima.