Stanova za pripadnike službi bezbednosti

|   Info
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović položili su danas kamen-temeljac za gradnju 190 stanova za pripadnike službi bezbednosti u Sremskoj Mitrovici, vrednih 750 miliona dinara.
Foto: FoNet

 

Izvor: FoNet

Mihajlović je istakla da je to važan projekat za Vladu Srbije i da je došlo vreme da se država oduži svim onim ljudima koji su ne samo čuvali zemlju, nego i danas brinu o njenoj bezbednosti.

Drago mi je da je Sremska Mitrovica šesti grad u kojem počinjemo gradnju, drago mi je da ćemo u oktobru započeti i u Beogradu, a još mi je draže što će se za godinu dana neki ljudi useliti u svoje nove stanove, pre svega u Nišu i Vranju, istakla je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.

Prema njenim rečima, do kraja ove i početkom naredne godine počeće izgradnja osam hiljada stanova, a među novim gradovima biće i Sombor, Zrenjanin, Zaječar i Kruševac.

U narednih par godina gradiće se 20.000 stanova u vrednosti od gotovo 800 miliona evra, a gradnja prvih osam hiljada stanova vredi oko 300 miliona evra.

Sefanović je zahvalio svim pripadnicima vojske i policije na svemu što su uradili i što rade za Srbiju i poručio im da će država nastaviti da brine o njima.

Foto: FoNet