Promena dvorane za beogradski meč Zvezde i Valensije

|   Sport
"Štark arena" je zauzeta, zbog čega će košarkaši regionalnog predstavnika u elitnom evropskom klupskom takmičenju meč sa ekipom iz Španije odigrati u dvorani u kojoj igraju i mečeve ABA lige. KK Crvena zvezda se zbog ovoga posebno obratila vlasnicima sezonskih ulaznica.
Foto: Fonet

 

Utakmica Crvene zvezde i Valensije u 11. kolu Evrolige, umesto u Beogradskoj areni, biće odigrana u hali "Aleksandar Nikolić", saopštili su crveno-beli.

"Štark arena" je zauzeta, zbog čega će košarkaši regionalnog predstavnika u elitnom evropskom klupskom takmičenju meč sa ekipom iz Španije odigrati u dvorani u kojoj igraju i mečeve ABA lige.

Iz kluba poručuju da to neće uticati na komfor svih koji su kupili sezonske ulazice Crvene zvezde, ali i evroligaških paketa koji važe samo za „Štark Arenu“ i koji će za ovu priliku sa svojim kartama moći da uđu u halu“Aleksandar Nikolić“. Svi vlasnici paketa karata za utakmice Evrolige u „Štark Areni“ imaće ovaj put svoje mesto u hali iz razloga što prebacivanje iz Štark Arene u Halu "Aleksandar Nikolić" nije planirano. Vlasnici sezonskih karata ulaze na svoje ulaze, kao i do sada, bez promena. Zbog promene dvorane, KK Crvena zvezda pustiće u prodaju minimalan broj pojedinačnih karata za ovu utakmicu. Veliki broj sezonskih karata i paketa, već umnogome popunjava kapacitet Hale "Aleksandar Nikolić" od 8.500 mesta koliko poseduje, podsetili su crveno-beli.