Specijalna projekcija filma "Ala je lep ovaj svet" u Cineplexx bioskopu

|   Život
Specijalna projekcija nove domaće romantične komedije "Ala je lep ovaj svet" biće održana u Cineplexx Niš bioskopu u nedelju, 25. septembra od 20 časova.
Foto: Cineplexx - promo

 

Gostima bioskopa pokloniće se deo autorske i glumačke ekipe, nakon filma, najavljeno je iz Cineplexx-a.

Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspešan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije “Šetnja sa lavom” . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, te Una intervjuiše Batu u njegovom stanu. Posle napetog intervjua, sukoba i razbuktalih strasti, plin eksplodira i stan odleti u vazduh. Njih dvoje čudom prežive, no, strada Batina komšinica. Inspektor Trišić hapsi Batu zbog nehotičnog ubistva i pokušaja ubistva Une. Bata biva osuđen i dospeva u zatvor, gde pokušava da preživi i vremenom postaje “surovi” kriminalac…

Priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka na bolje ili na gore, u zavisnosti od toga čime se napaja.
U glavnim ulogama našli su se Andjelka Prpić kao Una, Andrija Kuzmanović kao Bata, Nikola Pejaković kao Ljubiša, a pored njih, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Branko Vidakovic, Branka Pujić, Tihomir Stanić i Andrija Milošević. Režiju filma potpisuje Filip Čolović.

“Ne propustite da na specijalnoj projekciji pogledate fantastičnu domaću komediju, dobro se zabavite i pozdravite deo autorske i glumačke ekipe koja će se gostima predstaviti nakon projekcije” poručuju je iz Cineplexx-a.

Ulaznice su u prodaji na na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.