Poznati reper "Čorba" sprema spektakl 5. decembra u Kombank dvorani u Beogradu

|   Život
Poznati reper iz Kosovskog Pomoravlja Milan Janković Čorba nakon niza uspešnih spotova i novih pesama, održaće samostalni koncert pod nazivom „Tvrdi zvuk sa Kosova“ u Kombank dvorani 5. decembra u Beogradu.

 

Izvor: RTV Plus
 
Čuveni Čorba, poreklom iz Gnjilana koji se posle 1999. godine preselio u obližnje Šilovo, pred koncert u intervjuu za RTV Puls je rekao da organizacija ide po planu, da se karte prodaju, a očekuje najavljene goste iz Makedonije, Banjaluke i iz svih krajeva Srbije, kao i svoje drugare iz detnjistva sa Kosova i Metohije.
 
„Očekujem dobru atmosferu. Za mene je ovo veliki uspeh, s obzirom da dolazim iz manje sredine. Srećan sam što postoji prostor i volja da i mi manje poznati reperi sa Kosova možemo da prikažemo naš rad. Očekujem dobro druženje“, poručio je Čorba.
 
Na koncertu bi voleo da vidi čoveka kroz čiju je muziku i sam počeo da se bavi ovim poslom, centralnu figuru njegovog odrastanja i sazrevanja, Boru Čorbu.
 
Pored njega, kako nam je Milan rekao obradovao bi se i prijateljima iz detnjistva, prijateljima koji su zbog situacije na Kosovu morali da se odsele. Voleo bi da vidi i svoju porodicu, brata Marka i sestru Ljubicu.  Jednom rečju,  bio bi srećan da vidi sve ljude koji prate njegov rad, da sa njima podeli dobre vibracije i prikaže svoje muzičko stvaralaštvo.
 
Posetioce očekuje više od sat vremena dobre rep muzike, a kao predgrupa nastupiće reperi sa Kosova i Metohije. Ovim činom Milan nam pokazuje humanu stranu njegove ličnosti. I pored popularnosti koju je stekao, ne zaboravlja svoju braću sa Kosova.
 
Nakon konterta u Beogradu, Milan će započeti turneju po srpskim enklavama na Kosovu i doći do onih koji nisu u mogućnosti da odu do Beograda i uživaju u njegovoj muzici. Neke od sledećih destinacija su: Osojane, Gornje Kusce, Gračanica, Zubin Potok.
 
Milan Janković Čorba do sada je izdao dva albuma. Prvi izdaje 2015. godine za izdavačku kuć „My people“, a drugi godinu dana kasnije za kanal „THCF“. Nakon toga objavljuje singlove na svom jutjub kanalu „Geto Čorba“. Na tom kanalu je objavio 5 pesama, a najpopularnija je pesma „Davaj davaj“, koja je za samo dve nedelje postala veliki hit, a koju je videlo preko pola miliona ljudi.
 
Karte za Milanov koncert možete kupiti po ceni od 700 dinara, na blagajnama Kombank dvorane i svim prodajnim mestima tikets.rs,  a prodavaće se i na dan koncerta po ceni od 1000 dinara. Koncert počinje u 20 časova.