Obezbeđeno rešenje kritične tačke na putu kroz Knez selo

|   Info
Otklonjena je preteća opasnost i saobraćajni rizik na prometnoj deonici puta kroz Knez selo, označene kao stacionaža 7+400.


“Efikasnim reagovanjem rukovodstva Gradske opštine Pantelej i Republičke inspekcije za poslove državnih puteva otklonjena je preteća opasnost i dojučerašnji saobraćajni rizik usled velike denivelacije na prometnoj deonici puta kroz Knez selo, označene kao stacionaža 7+400”, saopšteno je iz GO Pantelej.

Dan posle uočenog problema, postavljena je zaštitna ograda na ovoj kritičnoj deonici, kao prva mera za povećanje bezbednosti u motornom i drugom saobraćaju.

Predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković, resorni većnik, Nemanja Rajković i načelnik Republičke inspekcije za puteve, Saša Draganović, obišli su teren i potvrdili da će uslediti i dodatno povećanje saobraćajne bezbednosti, postavljanjem upozoravajuće saobraćajne signalizacije duž puta, već narednih dana.

U GO Pantelej podsećaju da se rukovodstvo Mesne zajednice Knez sela, sa predočavanjem problema, obratilo rukovodstvu Opštine Pantelej, koje je reagovalo neposrednim uvidom stanja na terenu i posredovanjem u iznalaženju hitnog rešenja sa nadležnim republičkim instancama za puteve ovog ranga.