Mitrović: Dajem sve od sebe, nadam se povratku

|   Sport
Fulam je bez najboljeg strelca svih engleskih liga preskočio prvu prepreku u vidu Kardif sitija, međtuim sada ih očekuje mnogo veći izazov i jasno je da bi neigranje Mitorvića bio veliki hendikep za ekipu sa “Krejven kotidža”.
Foto: FC Fulham

Fulam će u utorak na Vembliju igrati sa Brentfordom u finalu plej-ofa Čempionšipa, a londosnki tim je I dalje u velikom problemu zbog povrede Aleksandra Mitrovića. Fulam je bez najboljeg strelca svih engleskih liga preskočio prvu prepreku u vidu Kardif sitija, međtuim sada ih očekuje mnogo veći izazov i jasno je da bi neigranje Mitorvića bio veliki hendikep za ekipu sa “Krejven kotidža”. 
Mitrović je u zazgovoru za “Sport klub” potvrdio da mu je zadnja loža zadavala dosta problema u ovom delu sezone, ali da daje sve od sebe kako bi zaigrao u meču za popunu Premijer lige. Naš napadač ističe da povreda zahteva između dve i tri nedelje pauze ali da je u dogovoru sa lekarima duplirao treninge i terapije kako bi se što pre oporavio.
Nema sumnje da će Mitrović dati sve od sebe da istrči na Vembli, ali je pitanje da li će moći da pruži svojih 100 odsto, koji će Fulamu biti neophodni. 
Da li če londosnki tim povratiti status premijerligaša videćemo posle meča koji je na programu u utorak od 20.45 na londonskom Vembliju.