Milan Tomić nudio ostavku na mesto trenera Zvezde

|   Sport
Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je da će detalje o daljim planovima za prevazilaženje sadašnje krize objaviti na konferenciji za medije u utorak od 14 sati. Zvezda u Evroligi ima dva poraza i jednu pobedu, a isti skor ima i u regionalnom prvenstvu. Na startu sezone crveno-beli su ispali već u prvom kolu ABA Superkupa u kojem su branili titulu osvojenu prošle godine.
Foto: KK Crvena zvezda

 

Trener košarkaškog tima Crvene zvezde Milan Tomić ponudio je ostavku zbog slabih rezultata na početku sezone. 

Posle poraza u Superkupu, ABA ligi, ali i Evroligi, Tomić je odlučio da svoj mandat stavi na raspologanje upravi kluba, preneo je list "Kurir". Kako se nezvanično saznaje, predsednik crveno-belih Nebojša Čović je odbio ovu opciju, a za "Večernje novosti" je odmah posle sastanka u ponedeljak potvrdio da se saradnja sa sadašnjim trenerom nastavlja i u budućnosti.

Poslednji u nizu neuspeha je poraz od Krke u trećem kolu Jadranske lige. Tomić je na konferenciji za medije posle ove utakmice rekao i da nešto mora da se menja, ali nije jasno na šta je tačno mislio.

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović najavio je da će detalje o daljim planovima za prevazilaženje sadašnje krize objaviti na konferenciji za medije u utorak od 14 sati.

Zvezda u Evroligi ima dva poraza i jednu pobedu, a isti skor ima i u regionalnom prvenstvu. Na startu sezone crveno-beli su ispali već u prvom kolu ABA Superkupa u kojem su branili titulu osvojenu prošle godine.