Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju - 12.8.2019. godine

|   Info
Važno obaveštenje o vodosnabdevanju.
Foto: televizija Kopernikus


U ponedeljak i utorak 12. i 13. avgusta, auto-cisterne sa pijaćom vodom u vremenu od 11 do 16 sati biće postavljene na lokacijama “Cvetne pijace“, ul. Đuke Dinića bb i kod železničke stanice.

Zbog kvara u ulici Anete Andrejević br. 17 (voda je na ulici) potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu ulice Anete Andrejević, od Šumatovačke do ulice Đuke Dinića.

Zbog kvara u ulici IX brigade br. 29 potrebno je raskopavanje. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u delu ulice IX brigade, od ulice Vojvode Mišića prema ulici Dr Zorana Đinđića.

Zbog kvara u Gornjem Međurovu, ul. Sretena Mihailovića (voda je na površini kod konjičkog kluba) potrebno je raskopavanje. Zbog neophodnih radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje za korisnike u delu naselja Gornje Međurovo, u ulici Sretena Mihailovića.

Zbog kvara na priključnoj vezi u selu Popovac, ul. Mileta Đurđanovića br. 85a potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Mileta Đurđanovića, blizu mesta havarije.

Nastavlja se sanacija oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru “Ambasador“ u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće. JKP “Naissus” će saopštenjem obavestiti korisnike kada će moći da konzumiraju laboratorijski proverenu vodu za piće.