Bogdanovićev prvi intervju od dolaska u Atlantu (video)

|   Sport
Na internet konferenciji za medije Bogdanović nije hteo da govori o propalom trejdu u Milvoki. Reprezentativac Srbije kaže da je uzbuđen zbog dolaska u Atlantu i da veruje kako će u tandemu sa Tre Jangom praviti problem mnogim protivnicima. Objasnio je i zašto je otišao iz Sakramenta.
Foto: Fonet

 

Bogdan Bogdanović je dao prvi intervju od dolaska u Atlantu. Košarkaški u NBA polako odlaze u trening kampove gde će se obaviti poslednje pripreme pred početak nove sezone, u kojoj će srpski košarkaš debitovati u timu Hoksa.

Na internet konferenciji za medije Bogdanović nije hteo da govori o propalom trejdu u Milvoki. Reprezentativac Srbije kaže da je uzbuđen zbog dolaska u Atlantu i da veruje kako će u tandemu sa Tre Jangom praviti problem mnogim protivnicima.

 

 

Novinare je zanimalo i zašto misli da je napuštanje Kingsa dobro za njegovu karijeru. Bogdanović je objasnio da Sakramento tokom pauze jednostavno nije napravio nijedan značajan potez u prelaznom roku i da je shvatio da je vreme da promeni sredinu.

Bogdanović je prošle sezone za Kingse imao učinak od 15 poena prosečno po meču. Pre dolaska u NBA igrao je za Fenerbahče i Partizan.