Fudbaleri traže Zidanovu smenu

|   Sport
Nakon poraza u Kijevu Zinedin Zidan je rekao da ne želi da podnese ostavku, iako priznaje da je ekipa u teškoj situaciji. Mediji pišu kako je svlačionica podeljena i čak posvađana zbog pitanja odgovornosti trenera. Za plasman u drugu fazu Lige šampiona Real mora da pobedi Borusiju Menhengladbah. Ako se to ne desi, veliko je pitanje i kakva će sudbina biti sadašnjeg trenera Zinedina Zidana.
Foto: Youtube print screen

 

Slabi rezultati u Ligi šampiona nisu jedina briga u Real Madridu. Poraz od Šahtjora za dobar deo fudbalera u timu bio je previše veliki udarac i mnogi od njih veruju da je vreme za promenu trenera, prenose španski mediji.

Nakon poraza u Kijevu Zinedin Zidan je rekao da ne želi da podnese ostavku, iako priznaje da je ekipa u teškoj situaciji. Francuski fudbalski stručnjak veruje da treba nastaviti dalje kako bi se stvari promenile na bolje.

Ova izjava ipak nije previše utešila igrače i nije uticala na sve glasnije nezadovoljstvo radom stručnog štaba. Mediji pišu kako je svlačionica podeljena i čak posvađana zbog pitanja odgovornosti trenera.

Ovo nije prvi put da se smena Zidana pominje u madridskom klubu. Nakon njegovog prošlogodišnjeg povratka u Real, mnogi nisu bili zadovoljni rezultatima, ali je tim ipak uspeo da osvoji titulu državnog prvaka, što je privremeno utišalo kritike.

Za plasman u drugu fazu Lige šampiona Real mora da pobedi Borusiju Menhengladbah. Ako se to ne desi, veliko je pitanje i kakva će sudbina biti sadašnjeg trenera Zinedina Zidana.