Obeleženo 10 godina postojanja i rada Moto kluba "Jagodina"

|   Info
Prisustvovali su motoristi iz Jagodine, ali i oni iz drugih gradova kojima su uručene zahvalnice za pruženu podršku
Foto: TV Kopernikus

 

Moto klub „Jagodina“ obeležio je protekle subote, 7. decembra, u hali sportova „JASSA“, deset godina uspešnog rada i postojanja.

Ovo Udruženje osnovano je 2009. godine i broji 12 članova. Pored standardnih aktivnosti vezanih za vožnju motora i učestvovanje na takmičenjima, ovo Udruženje se bavi i edukacijom mladih motorista, a redovno se odaziva i svim humanitarnim akcijama. Predsednik kluba Milan Jovanović istakao je da ponosan na sve što su do sada uradili:

-Pre svega, ponosni smo na naše članove. U našem statutu nema mesta za neke ekstremiste. Svi vozači su disciplinovani, poštuju zakone, pridržavaju se propisa i imaju registrovane motore. Isto apelujemo i na naše druge kolege koje se voze sa nama. Zahvaljujući lokalnoj samoupravi i predsedniku Draganu Markoviću Palmi, dobili smo lep prijem, saradnju i pomoć da bi ostvarili ovo druženje sa drugarima iz drugih gradova, a zahvaljujemo se i jagodinskom Sportskom savezu –rekao je Jovanović.

Obeležavanju decenije postojanja i rada u jagodinskoj hali sportova prisustovali su ne samo motoristi iz Jagodine, već i oni iz drugih gradova, kojima su dodeljene zahvalnice za pruženu podršku. Iz kluba navode da će nastaviti sa dosadašnjim aktivnostima, a sledeća je podela novogodišnjih paketića koja je planirana za 29. decembar. 

Dušan Miletić