Hjuston i Vestrbuk ponovo u istom timu

|   Sport
Navijači su sigurno već nestrpljivi da vide dvojicu košarkaša na delu, a očekuje se da će ovo biti zanimljiv spoj, naročito ako se uzme u obzir njihov stil igre. Prošle sezone Harden je prosečno po meču beležio 36,1 poen, dok je Vestrbuk imao puno tripl-dablova i učinak od 22,9 poena, 11,1 skokova i 10,7 asistencija po utakmici.
Foto: Youtube

 

Hjuston je značajno pojačao svoj tim za narednu sezonu. Ovaj klub je spojio dvojicu velikih NBA zvezda, Džejmsa Hardena i Rasela Vestrbuka, koji su i ranije igrali zajedno u Oklahomi.

Prvi put od 2012. godine Harden i Vestrbuk igraće na istoj strani. U velikom trejdu Hjustona u Oklahomu se seli Kris Pol, ali i dva buduća pika prve runde Roketsa.

Navijači su već nestrpljivi da vide dvojicu košarkaša na delu, a očekuje se da će ovo biti zanimljiv spoj, naročito ako se uzme u obzir njihov stil igre. Prošle sezone Harden je prosečno po meču beležio 36,1 poen, dok je Vestrbuk imao puno tripl-dablova i učinak od 22,9 poena, 11,1 skokova i 10,7 asistencija po utakmici.

Ovaj trejd još jedna je potvrda najava iz Oklahome da će preko leta napraviti velike izmene u svom sastavu, kako bi u novoj sezoni bili konkurentniji i na neki način na novom početku.