Dve bronze za bodibildera Radeta Panića iz Jagodine

|   Info
Već ovog vikenda, 26. oktobra, nastupiće na takmičenju u Beogradu, a šestog decembra nastupiće na Svetskom prvenstvu za veterane u Španiji
Foto: TV Kopernikus

 

Poznati jagodinski bodibilder Rade Panić nastavlja sa uspesima na takmičenjima. Proteklog vikenda, na Zlatnom svetskom kupu u Pančevu i na Fit pass međunarodnom takmičenju „Trofej Beograda“ Panić je osvojio dve bronzane medalje:

-U Pančevu sam bio tri nedelje bio promoter zajedno sa još pet bodibildera iz Srbije. Zadovoljni smo organizacijom i učešćem takmičara. Bilo nas je preko 80 iz 15 zemalja. Nismo očekivali takvu posetu. Bila je veoma jaka konkurencija, a ja sam nastupio u „body classic“ kategoriji za seniore do 180 cm. Tu sam osvojio bronzanu medalju. Bio sam najbolji takmičar iz Srbije. Na takmičenju u Beogradu je bila takođe dosta jaka konkurencija, a organizacija je bila odlična. Ja sam učestvovao u kategoriji „gain classic“ i osvojio sam treće mesto –rekao je Panić.

Posle zapaženih rezultata, Panić je dobio poziv saveznog selektora Zorana Stojića da kao član državnog tima nastupi na Svetskom prvenstvu za veterane koje će biti održano šestog decembra u Paragoniju, u Španiji.

Dušan Miletić